Tréninkové hodnocení měsíce srpna

31.08.2011 10:18

Včera se uskutečnil poslední trénink v měsíci srpnu - pro náš tým první kompletní tréninkový měsíc před zahájením nové sezóny. Z pozice prozatímního trenéra si dovolím pár stručných poznámek a hodnocení:

1. z celkového pohledu je účast na tréninku hráčů našeho týmu slabá, dosáhla pouze 36 % (nejsou započítány absence dlouhodobě zraněných Škréty, Živnůstky, Šabíka ((je již fit)), Dykase a z pracovních důvodů dlouhodobě omluvených Čecha a Kovalského st.).

2. většina hráčů absolvovala fyzickou přípravu s fotbalovými kluby, jichž jsou členy;

3. v současné době evidujeme tyto zraněné hráče: Škréta ( předpokládaná doba léčení - 1 měsíc ), Pajdla ( neurčito ), Dykas ( neurčito ), Živnůstka ( 1 měsíc).

4. z kádru týmu SK Vinea Club Kadaň byl v průběhu srpna pro vyřazen 1 hráč;

5. pochvalu za příkladnou účat na tréninku zasluhují tito hráči: Rapant, Antonovič, Oswald, Hrdinka (všichni 50 a více % účast).

Co se týká dalšího posilování kádru, máme v plánu přivést do mužstva 2 hráče, a to na pozice obránce a zejména útočníka, kde nás "bota tlačí" nejvíce, neboť elitní útočník Václav Škréta se teprve zotavuje ze zranění. Celkově, zejména s brankářským a obranným složením týmu jsme spokojeni. V měsíci září se v tréninku budeme zaměřovat na nacvičování různých herních variací a standartek. Dalším úkolem pro nadcházející měsíc (či spíše měsíce) je získání dalších sponzorů pro zajištění chodu klubu a konsolidace hráčského kádru.

V sekci futsal-fifa je k nahlédnutí aktuální rozlosování letošního futsalového ročníku Krajského přeboru - JIH - Ústeckého kraje. Náš tým začíná sezónu dne 13.10. od 19:00 hod. na domácí palubovce s Automatem Litvínov.             

Zpět